Emporiki Bank Romania, filiala locala a Emporiki Bank Grecia, membra a Grupului francez Credit Agricole, scade cu 3% dobanzile pentru creditele acordate in RON. Astfel, dobanda creditelor ipotecare in RON devine mai mica decat in cazul creditelor acordate prin intermediul programului Prima Casa. Clientii care doresc sa isi achizitioneze o locuinta…
Emporiki Bank Romania, filiala locala a Emporiki Bank Grecia, membra a Grupului francez Credit Agricole, scade cu 3% dobanzile pentru creditele acordate in RON. Astfel, dobanda creditelor ipotecare in RON devine mai mica decat in cazul creditelor acordate prin intermediul programului Prima Casa.

Clientii care doresc sa isi achizitioneze o locuinta pot contracta un credit ipotecar pe o perioada de pana la 40 de ani si o valoare a imprumutului de pana la 1 milion euro (echivalent RON), cu urmatoarele dobanzi: pentru creditele in RON, ROBOR 3 luni + 2%, iar pentru cele in euro si USD, EURIBOR/LIBOR 3 luni + 5,5%. Clientul poate opta pentru o perioada de gratie de maxim 12 luni la principal, nu plateste comision lunar de administrare si comision de analiza, iar banca finanteaza pana la 80% din minimul dintre valoarea evaluata si valoarea de cumparare a imobilului.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Feeds.banknews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.