Alpha Bank Romania a contractat un imprumut de 50 milioane euro de la Banca Europeana pentru Investitii pentru finantarea intreprinderilor mici si mijlocii ce au proiecte in agricultura, industrie, servicii, dar si pentru investitii...
Alpha Bank Romania a contractat un imprumut de 50 milioane euro de la Banca Europeana pentru Investitii pentru finantarea intreprinderilor mici si mijlocii ce au proiecte in agricultura, industrie, servicii, dar si pentru investitii prioritare din infrastructura, energie, protectia mediului, industrie, sanatate sau educatie.

Valoarea maxima a unui imprumut ce poate fi accesat de o companie in cadrul acestui program este de 12,5 milioane euro, iar costul total al unui proiect nu trebuie sa depaseasca 25 milioane euro, precizeaza reprezentantii Alpha Bank Romania in cadrul imprunui comunicat de presa.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.