7 Ianuarie 2010 , 15:26 in CorporateNews

Banca Transilvania propune companiilor o noua solutie suport pentru a depasi actualul context economic, dar mai ales prima perioada a anului, cunoscuta ca fiind - in mod traditional - cu ritmuri mai scazute. “Iesirea din iarna” este cea mai noua facilitate de restructurare a creditelor de investitii, o facilitate destinata firmelor, clienti BT.

Aceasta solutie BT poate aduce clientilor 3 luni de gratie - in decursul primului semestru din 2010 - prin amanarea integrala sau partiala a ratelor si dobanzilor la credite. Pot beneficia de acest produs clientii Bancii Transilvania, persoane juridice, care au credite majoritar contractate in BT, in valoare totala de maxim 1 milion de lei.

Pentru ca Banca Transilvania incurajeaza comportamentul responsabil, o cerinta este si ca respectivii clienti sa aiba achitate toate datoriile restante si sa aiba serviciul datoriei 0 fata de BT, in momentul in care apeleaza la facilitatea “Iesirea din iarna”. Firmele eligibile sunt cele care, la creditele contractate de la alte banci, figureaza in ultimul CRB cu serviciul datoriei A, B sau C.

Robert C. Rekkers, Directorul General al Bancii Transilvania, afirma: “Ca banca a oamenilor intreprinzatori, lansarea unei solutii noi pentru companii a fost o prioritate, in acest an. Avem o intreaga Platorma Anti-Criza, cu solutii pentru diferite segmente de business. Inovam cu responsabilitate tocmai pentru a avea o oferta dedicata si servicii adecvate de consultanta pentru cei peste 150.000 de clienti companii care lucreaza cu noi”.

In Platforma BT Anti - Criza, lansata in 2009, se mai gasesc: Creditul Gata Garantat, lansat impreuna cu Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri; Facilitatea de restructurare a creditului pentru companii; Abonamentulul Bancar - prin care intreprinzatorii pot sa-si reduca cheltuielile cu comisioanele bancare lunare; training-urile organizate de Clubul Intreprinzatorului Roman, precum si consiliere pentru accesul IMM-urilor la fondurile europene. Toate acestea sunt primite bine de piata si, in plus, au beneficii reale pentru clientii Bancii Transilvania.

Citeste articolul integral pe Corporatenews.roTe-ar putea interesa si:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la 9AM sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Banca Transilvania lanseaza o noua facilitate anti-criza.