CorporateNews4 Ianuarie 201016:59

Lectura sub un minut

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a anuntat luni ca, pentru luna ianuarie, dobanda de referinta se mentine la 8,00% pe an, egala cu lunile decembrie si noiembrie. In aceeasi luna a anului 2009, dobanda de referinta a fost de 10,25% pe an. Rata dobanzii de referinta se calculeaza ca medie aritmetica, ponderata cu volumul tranzactiilor, a ratelor dobanzilor depozitelor atrase, operatiunilor reverse repo si... [ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a anuntat luni ca, pentru luna ianuarie, dobanda de referinta se mentine la 8,00% pe an, egala cu lunile decembrie si noiembrie.

In aceeasi luna a anului 2009, dobanda de referinta a fost de 10,25% pe an.

Rata dobanzii de referinta se calculeaza ca medie aritmetica, ponderata cu volumul tranzactiilor, a ratelor dobanzilor depozitelor atrase, operatiunilor reverse repo si operatiunilor repo din luna anterioara celei pentru care se face anuntul.

Citeste si:
Un soldat si-a impuscat comandantul, apoi s-a sinucis
Un soldat si-a impuscat...

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.