Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) estimeaza in continuare ca va obtine profit in 2009, in pofida cheltuielilor de peste un milion de euro inregistrate cu fuziunea cu HVB Banca pentru Locuinte, a declarat marti presedintele bancii, Andrei Stamatian. "2009 este primul an pe care il vom incheia cu profit, acest lucru fiind foarte important dat fiind ca am luat in calcul…

Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) estimeaza in continuare ca va obtine profit in 2009, in pofida cheltuielilor de peste un milion de euro inregistrate cu fuziunea cu HVB Banca pentru Locuinte, a declarat marti presedintele bancii, Andrei Stamatian.

"2009 este primul an pe care il vom incheia cu profit, acest lucru fiind foarte important dat fiind ca am luat in calcul si cheltuielile cu fuziunea", a afirmat Stamatian.

In urma fuziunii, Raiffeisen Banca pentru Locuinte si-a majorat capitalul social de la 96 la 131 milioane lei, volumul activelor estimate pentru sfarsitul acestui an situandu-se la 337,5 milioane lei.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Feeds.banknews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.