Emiterea de carduri cu cip va accelera puternic in 2010, de la 20% cat este in prezent, iar in urmatorii doi ani portofoliul de carduri al bancilor se va schimba aproape integral, a declarat directorul general pentru Romania al Visa Europe, Catalin Cretu. "Suntem in urma cu emiterea de carduri cu cip, unde ne-am apropiat de 20% la nivel national. In 2010 va accelera…

Emiterea de carduri cu cip va accelera puternic in 2010, de la 20% cat este in prezent, iar in urmatorii doi ani portofoliul de carduri al bancilor se va schimba aproape integral, a declarat directorul general pentru Romania al Visa Europe, Catalin Cretu.

"Suntem in urma cu emiterea de carduri cu cip, unde ne-am apropiat de 20% la nivel national. In 2010 va accelera puternic emiterea de carduri cu cip, pentru ca toti marii emitenti s-au orientat catre acestea. Este greu de estimat cat va creste anul viitor, dar in vreo doi ani se va schimba aproape complet portofoliul de carduri, catre cip", a spus Cretu.

Reprezentantul Visa a precizat ca frauda pe cardurile romanesti a fost intodeauna minima, mult sub media europeana, fiind de 0,004% la finalul lui 2008.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Feeds.banknews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.