Institutia financiara austriaca, specializata în private banking, urmeza sa deschida în perioada urmatoare un birou la Bucuresti, a declarat reprezentantul bancii responsabil cu activitatea din România, Ilinca von Derenthall, în cadrul unui seminar organizat de BNR, ARB si Alpha Bank la Sinaia. Banca Gutmann a intrat în România înca din 2008, pe pasaport european, si are deja clienti români. Banca Gutmann este una nisa: ...

Institutia financiara austriaca, specializata in private banking, urmeza sa deschida in perioada urmatoare un birou la Bucuresti, a declarat reprezentantul bancii responsabil cu activitatea din Romania, Ilinca von Derenthall.

Banca Gutmann a intrat in Romania inca din 2008, pe pasaport european, si are deja clienti romani.

Banca Gutmann este una nisa: are mai putin de 2.000 de clienti, dar adminsitreaza active de peste zece miliarde de euro. Oficialul bancii a afirmat ca nu exista un plafon minim pentru clientii care doresc ca aceasta institutie sa le administreze averile, dar a mentionat insa ca, pentru a diversifica corect portofoliul fiecarui client, suma investita ar trebui sa fie de peste 0,5 – 1 milioane de euro.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Capital.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.