Societe Generale vrea sa economiseasca un miliard euro in 2010, in cadrul unui plan strategic de optimizare a resurselor, axat pe reducerile de costuri, relateaza Les Echos. Reducerile de costuri vor fi o prioritate in cadrul grupului francez in urmatorii cinci ani, potrivit unui nou plan strategic, ce a premis deja realizarea unor economii de 430 milioane euro…
Societe Generale vrea sa economiseasca un miliard euro in 2010, in cadrul unui plan strategic de optimizare a resurselor, axat pe reducerile de costuri, relateaza Les Echos.

Reducerile de costuri vor fi o prioritate in cadrul grupului francez in urmatorii cinci ani, potrivit unui nou plan strategic, ce a premis deja realizarea unor economii de 430 milioane euro in acest an, din venituri si din reduceri de costuri. Grupul vizeaza, pe termen mediu, un coeficient de exploatare de 60%, fata de 65% in prezent.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Feeds.banknews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.