Seful Retail Business Magnagement Directorate din MKB Romexterra, Ion Idu, a declarat pentru Hotnews.ro ca in urma unor studii interne, banca va aplica noi politici de scoring. In acest moment ele sunt deja aprobate de specialistii din interiorul grupului financiar, urmand sa fie validate si de catre Banca Nationala. Banca si-a fixat ca prioritati pe 2010 cresterea numarului de clienti de pe segmentul compoaniilor mijlocii si mari, dar si pe instruirea personalului, care da semne de oboseala.
Seful Retail Business Magnagement Directorate din MKB Romexterra, Ion Idu, a declarat ca in urma unor studii interne, banca va aplica noi politici de scoring. In acest moment ele sunt deja aprobate de specialistii din interiorul grupului financiar, urmand sa fie validate si de catre Banca Nationala.

Banca si-a fixat ca prioritati pe 2010 cresterea numarului de clienti de pe segmentul compoaniilor mijlocii si mari, dar si pe instruirea personalului, care da semne de oboseala.

Citeste articolul integral pe Economie.hotnews.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.