Piraeus Bank Romania a vandut 25 de kilograme de aur si 200 de monede in doua luni de cand deruleaza astfel de tranzactii, principalii cumparatori fiind barbatii cu varste de peste 40 de ani si persoanele care provin din mediul financiar sau sunt manageri de companii. Banca, singura de pe piata romaneasca de retail banking care vinde aur, a realizat in doua luni aproximativ 200 de tranzactii cu aur, iar in medie un client a cumparat 120 de grame de aur lingou, potrivit datelor Piraeus B
Piraeus Bank Romania a vandut 25 de kilograme de aur si 200 de monede in doua luni de cand deruleaza astfel de tranzactii, principalii cumparatori fiind barbatii cu varste de peste 40 de ani si persoanele care provin din mediul financiar sau sunt manageri de companii.

Banca, singura de pe piata romaneasca de retail banking care vinde aur, a realizat in doua luni aproximativ 200 de tranzactii cu aur, iar in medie un client a cumparat 120 de grame de aur lingou.

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.