RBS Romania ofera in noiembrie dobanzi promotionale la depozitele la termen pentru populatie, in lei si euro, in crestere cu pana la 1,05 puncte procentuale la economiile in lei si cu maxim 2,95 p.p. la cele in euro, a anuntat banca. Astfel, pentru un depozit in lei constituit pe o perioada de 3 luni, deschis in perioada 1-30 noiembrie, rata dobanzii este de 10,25%, fata de 9,2% pe an in octombrie. Oferta este valabila pentru persoane fizice, iar suma minima la deschidere este... [
RBS Romania ofera in noiembrie dobanzi promotionale la depozitele la termen pentru populatie, in lei si euro, in crestere cu pana la 1,05 puncte procentuale la economiile in lei si cu maxim 2,95 puncte procentuale la cele in euro.

Astfel, pentru un depozit in lei constituit pe o perioada de 3 luni, deschis in perioada 1-30 noiembrie, rata dobanzii este de 10,25%, fata de 9,2% pe an in octombrie.

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.