Banca Transilvania si Zanul BT vin cu o noua promotie pentru oamenii intreprinzatori, clienti persoane fizice. Promotia are ca mesaj central "Poti castiga din 3 miscari”, iar cei care folosesc lunar, in perioada 19 octombrie 2009 - 15 ianuarie 2010, cel putin 3 produse ale bancii - din cele 5 incluse in campanie - sunt inscrisi automat in tragerea la sorti pentru premiile zilnice, in valoare de 250 euro fiecare, se arat intr-un comunicat.

Obiectivul campaniei Bancii Transilvania - ca parte a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea - este acela de a educa si incuraja clientii sa foloseasca in mod cat mai eficient produsele bancare si sa beneficieze astfel de avantajele pe care fiecare dintre acestea le confera.

Clientii au posibilitatea de a alege: cont curent, card de debit sau de credit, Internet Banking BT 24, credite si depozite. Toate acestea fac parte din promotie si orice combinatie a lor - chiar daca difera de la o luna la alta, in perioada campaniei - poate sa aduca premii clientilor BT. De exemplu, o persoana care primeste lunar salariul pe cardul de la Banca Transilvania, realizeaza cel putin o tranzactie pe luna prin BT 24 si isi constituie un depozit la BT ori il prelungeste pe cel pe care il are deja - indeplineste conditiile pentru a participa la promotie.

Pentru a fi respectate conditiile de eligibilitate, in ceea ce priveste contul curent, este necesara alimentarea lunara a acestuia cu cel putin 300 lei sau echivalentul in valuta, inclusiv prin primirea salariului. Oricare dintre cele 13 carduri ale Bancii Transilvania - de debit sau de credit - pot fi utilizate, pentru plata cumparaturilor la comercianti, de cel putin doua ori pe luna. In ceea ce priveste serviciul de Internet Banking BT 24, care face si el parte din promotie, acesta trebuie utilizat cel putin o data pe luna pentru efectuarea de operatiuni. In promotie intra, de asemenea, creditele, fie cele noi, fie cele in sold, in ultimul caz tinandu-se cont de plata fara intarzieri a ratelor. Depozitele constituite la Banca Transilvania, de toate tipurile, deja existente sau cele noi, pot fi unul dintre cele 3 produse care, prin utilizarea lor, permit clientilor sa participe la extragerea la sorti.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Clientii sunt consiliati cu privire la cea mai noua campanie BT in toate cele peste 500 de unitati din tara. In plus, pentru o comunicare cat mai eficienta cu clientii, Banca Transilvania a postat detaliile aferente pe www.3miscari.ro. Persoanele interesate au, de asemenea, la dispozitie serviciul de call center BT si adresa contact@bancatransilvania.ro


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.