Banca americana de investitii Morgan Stanley va plati bonusuri de 3 miliarde de dolari pentru 62.000 de bancheri si brokeri, in ciuda faptului ca profitul bancii a scazut cu peste 90% in trimestrul al treilea, fata de aceeasi perioada a anului trecut, scrie . Profitul inregistrat de banca in trimestrul al treilea a fost de 498 milioane de dolari, comparativ cu 7,7 miliarde in T3 2008.Veniturile bancii au insumat 8,7 miliarde, comparativ cu 18 miliarde dolari.Morgan Stanley a restituit,
Banca americana de investitii Morgan Stanley va plati bonusuri de 3 miliarde de dolari pentru 62.000 de bancheri si brokeri, in ciuda faptului ca profitul bancii a scazut cu peste 90% in trimestrul al treilea, fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Profitul inregistrat de banca in trimestrul al treilea a fost de 498 milioane de dolari, comparativ cu 7,7 miliarde in T3 2008.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.