EximBank a relansat serviciul de Internet banking, noua varianta a acestuia aducand utilizatorilor o simplificare a procesarii si a gestionarii conturilor si o diminuare a timpului de vizualizare a tranzactiilor, iar pentru companiile care...
EximBank a relansat serviciul de Internet banking, noua varianta a acestuia aducand utilizatorilor o simplificare a procesarii si a gestionarii conturilor si o diminuare a timpului de vizualizare a tranzactiilor, iar pentru companiile care utilizeaza e-ximBanking abonamentul ramane gratuit, potrivit unui comunicat al institutiei.

"Relansarea serviciului de Internet banking este parte integranta a programului de simplificare a procedurilor si de reducere a timpului de raspuns la solicitarile clientilor pe care EximBank il deruleaza in aceasta perioada. Dorim sa oferim utilizatorilor e-ximBanking mai multa flexibilitate deoarece operatiunile financiare pot fi realizate oricand, fara a mai fi conditionate de programul de lucru al bancii, si de oriunde”, a declarat Ionut Costea, presedintele EximBank.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.