Grupul elen Alpha Bank intentioneaza sa deruleze o emisiune de drepturi de preemptiune de 986 milioane euro, pentru a rascumpara actiuni preferentiale vandute in luna ianuarie guvernului de la Atena, in cadrul unui program de sustinere a sistemului bancar si economiei. Consiliul de Administratie al bancii va discuta luni decizia de a propune actionarilor vanzarea de 3 actiuni noi pentru fiecare 10 deja detinute, la un pret de 8 euro pe unitate, relateaza Mediafax.Operatiunea va rezulta
Grupul elen Alpha Bank intentioneaza sa deruleze o emisiune de drepturi de preemptiune de 986 milioane euro, pentru a rascumpara actiuni preferentiale vandute in luna ianuarie guvernului de la Atena, in cadrul unui program de sustinere a sistemului bancar si economiei.

Consiliul de Administratie al bancii va discuta luni decizia de a propune actionarilor vanzarea de 3 actiuni noi pentru fiecare 10 deja detinute, la un pret de 8 euro pe unitate.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.