Grupul ING a anuntat vineri ca a ajuns la un acord de vanzare a afacerilor de reasigurare din Statele Unite ale Americii, ING Reinsurance SUA, catre Reinsurance Group of America (RGA), tranzactie ce ar putea aduce 100 milioane euro la capitalul ING. Aceasta operatiune este supusa analizei autoritatilor de reglementare si se asteapta sa fie finalizata in primul trimestru al anului 2010.ING a primit 10 miliarde de euro din partea statului olandez, in octombrie 2008. [ Citeste articolu
Grupul ING a anuntat ca a ajuns la un acord de vanzare a afacerilor de reasigurare din Statele Unite ale Americii, ING Reinsurance SUA, catre Reinsurance Group of America (RGA), tranzactie ce ar putea aduce 100 milioane euro la capitalul ING.

Aceasta operatiune este supusa analizei autoritatilor de reglementare si se asteapta sa fie finalizata in primul trimestru al anului 2010.ING a primit 10 miliarde de euro din partea statului olandez, in octombrie 2008.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.