Bancpost a inceput, in iunie, in colaborare cu firma Achieveglobal, un program de instruire a unei parti a angajatilor pentru recuperarea creditelor, a declarat miercuri Mihaela Mindristeanu, sefa de training din banca. "Pana acum, orientarea era spre a vinde, acum trebuie sa ne orientam spre colectare, recuperarea creditelor. Dar trebuie sa ne preocupe si sa ne mentinem clientii. Vrem sa ne convingem clientii sa inceapa sa plateasca", a afirmat... [ Citeste articolul pe D
Bancpost a inceput, in iunie, in colaborare cu firma Achieveglobal, un program de instruire a unei parti a angajatilor pentru recuperarea creditelor, a declarat Mihaela Mindristeanu, sefa de training din banca.

"Pana acum, orientarea era spre a vinde, acum trebuie sa ne orientam spre colectare, recuperarea creditelor. Dar trebuie sa ne preocupe si sa ne mentinem clientii. Vrem sa ne convingem clientii sa inceapa sa plateasca", a afirmat Mihaela Mindristeanu, sefa de training din banca.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.