Bancpost anunta ca va implementa un proces de up-gradare semnificativa a sistemelor sale IT, care va afecta si conturile IBAN ale clientilor, menit sa le ofere acestora servicii noi, imbunatatite si de calitate superioara, anunta banca intr-un comunicat de presa.

Astfel, din punct de vedere operational, clientii vor putea utiliza contul cardului de debit emis de Bancpost ca pe un cont curent uzual si vor putea efectua toate tipurile de tranzactii curente - direct debit, ordine de plata, ordine de schimb valutar, etc. - beneficiind totodata de avantajul descoperirii de cont.

De asemenea, implementarea up-gradarii sistemelor sale IT descrisa mai sus va afecta conturile IBAN ale clientilor. Vor fi deschise conturi noi iar cardurile existente vor fi atasate acestor noi conturi.

Deschiderea de conturi noi va incepe in data de 4 octombrie si se va finaliza pana la mijlocul lunii decembrie 2009. Dupa incheierea acestui proces, clientii vor fi invitati la sediul unitatilor bancii pentru a li se comunica noul cont IBAN ce le-a fost atribuit.

Retail jobs

Noile si vechile conturi IBAN vor putea fi utilizate in paralel pana la finele lunii martie 2010. Clientii care utilizeaza serviciul Fastbanking pot obtine noul cont IBAN din aplicatia Fastbanking. In plus, toti beneficiarii definiti de client in aplicatia Fastbanking vor fi actualizati automat cu noul cont IBAN.

Bancpost este membra a Eurobank EFG Group, o institutie bancara europeana cu active totale de 84,5 miliarde euro. Grupul are peste 23.000 de angajati si ofera produsele si serviciile sale atat prin reteaua proprie de peste 1.600 sucursale si puncte de vanzare, cat si prin canale alternative de distributie.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.