Bancpost isi anunta clientii ca in acest week-end va efectua o prima etapa dintr-un amplu proces de up-gradare semnificativa a sistemului sau IT, menit sa ofere clientilor bancii servicii noi, imbunatatite, de cea mai buna calitate.

Ca urmare a acestei importante lucrari, clientii bancii vor economisi timp, avand posibilitatea de a plati facturile pentru serviciile de utilitate publica cu orice card de debit emis de Bancpost, la toate ATM-urile din reteaua bancii.

Titularii de conturi prin care isi incaseaza salariile pe carduri emise de Bancpost vor putea efectua toate tipurile de tranzactii, cum ar fi: ordine de plata, plata facturilor de utilitati, rambursarea ratelor aferente creditelor acordate in lei si cardurilor de credit. De asemenea, clientii Bancpost vor putea efectua retrageri de numerar la ghiseele bancii fara a fi nevoie sa foloseasca in acest scop cardul de debit.

Retail jobs

Executarea imbunatatirilor la sistemul IT, enumerate mai sus, va avea loc in dimineata zilei de sambata, 19 septembrie, incepand cu ora 1:00 a.m. si pana la 10.a.m.

Toate tranzactiile efectuate cu orice tip de card Bancpost, prin ATM-urile din reteaua bancii precum si prin POS-urile Bancpost aflate la comercianti vor fi suspendate in cursul acestui interval de cateva ore, dupa miezul noptii. Totodata, aplicatia "Fastbanking" a bancii, nu va fi functionala in tot acest interval de timp.

Bancpost este membra a Eurobank EFG Group, o institutie bancara europeana cu active totale de 84,5 miliarde euro. Grupul are peste 23.000 de angajati si ofera produsele si serviciile sale atât prin reteaua proprie de peste 1.600 sucursale si puncte de vanzare, cat si prin canale alternative de distributie.

Grupul Eurobank EFG are o prezenta solida in Grecia, Bulgaria, Serbia, Romania, Turcia, Polonia, Ucraina, Marea Britanie, Luxemburg si Cipru. Eurobank EFG este membra a EFG Group, un grup bancar prezent in 40 de tari.

Citeste si:
Canada, sancțiuni pentru 21 de apropiați ai lui Putin și instituții...
Canada, sancțiuni pentru 21...

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.