Banca Italo Romena ofera un produs de creditare imobiliara tinerilor casatoriti, pentru achizitia primei case, prin finantare de pana la 150.000 euro, anunta banca.

Astfel, banca Italo Romena ofera o alternativa la programul guvernamental de creditare "Prima Casa" prin "Creditul pentru tinerii casatoriti", finantand cu pana la 150.000 euro achizitia unei locuinte, pe o durata de 30 de ani, persoanele cu varsta de pana la 35 de ani.

Dobanda nominala aferenta acestui credit variaza in functie de perioada de rambursare; astfel, pentru un credit acordat pe o perioada de 10 ani, dobanda este in prezent de 4,32% pe an, in timp ce, pentru acelasi tip de credit, acordat pe o perioada de 30 de ani, dobanda este 5,32% pe an.

Procentul de finantare este de pana la 100% din valoarea imobilului. O caracteristica importanta a acestui tip de credit imobiliar este faptul ca nu presupune prezentarea de avans, Banca Italo Romena finantand 100% din valoarea locuintei. Acest lucru reprezinta un element important si un factor deloc de neglijat avand in vedere ca el se adreseaza familiilor de tineri.

Retail jobs

"Banca Italo Romena intelege sa-si sustina in continuare clientii venind in intampinarea lor cu o gama larga de produse si servicii financiar-bancare performante si accesibile. Creditul pentru tineri casatoriti a fost special realizat pentru tinerii romani care doresc sa-si cumpere prima lor casa. Acest produs se alatura Creditului Imobiliar, care se adreseaza si celorlalte categorii de clienti, prin care pot accesa o finantare de pana la 300.000 euro pe o perioada de creditare de pana la 25 de ani", spune Antonio Bianchin, directorul general al Bancii Italo Romena.

Banca Italo Romena a fost infiintata in anul 1980 ca un prim exemplu de joint-venture intre Italia si Romania in sectorul bancar, iar in anul 2000 a fost achizitionata de catre Veneto Banca. Banca Italo Romena cu sediul in Bucuresti este prezenta in cele mai importante orase ale tarii cu un numar de 19 agentii.

Citeste si:
Care sunt cele mai digitale bănci din România?
Care sunt cele mai digitale...

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.