OTP Consulting Romania, companie de consultanta membra a OTP Group, a ajuns, in mai putin de doi ani de la lansarea pe piata locala, la o cota de piata de circa 3 % in proiectele pentru dezvoltare urbana si de 0.8% in proiectele de dezvoltare rurala, anunta banca.

Compania are o prezenta activa pe piata de consultanta, la nivel national, prin intermediul celor 4 birouri regionale din Bucuresti, Craiova, Miercurea-Ciuc si Oradea. OTP Consulting Romania ofera servicii pentru sprijinirea investitiilor straine in Romania, precum si consultanta pentru autoritatile locale si IMM-uri, in accesarea fondurilor europene si implementarea proiectelor finantate. Rata de succes a proiectelor depuse este in prezent de 80%.

OTP Consulting isi propune sa se implice inca din faza de generare a proiectelor, pentru ca beneficiarii sa poata prezenta proiecte viabile, ce pot fi finantate din fonduri ale Uniunii Europene. De asemenea, prezenta OTP Consulting, in calitate de consultant, inca din faza incipienta a proiectului, usureaza obtinerea surselor financiare necesare pentru asigurarea pre-finantarii.

Retail jobs

Serviciile OTP Consulting se extind si la nivel de consultanta in management de proiect, cat si consultanta financiara, multe dintre proiecte aflandu-se deja in faza de implementare. Mai mult, colaborarea stransa cu OTP Bank Romania inlatura una problema asigurarii co-finantarii si a pre-finantarii proiectelor.

OTP Consulting Romania, in colaborare cu OTP Bank Romania, ofera un pachet complex de servicii financiare si expertiza, implementand un concept de consultanta care sa faciliteze indeplinirea de catre solicitanti a acelor cerinte profesionale, tehnice si financiare, specifice proiectelor realizate din fondurile Uniunii Europene.

OTP Bank Romania este subsidiara a OTP Bank, cea mai mare banca independenta din Europa Centrala si de Est. OTP Bank ofera servicii universale in Ungaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ukraina, Slovacia si Serbia. OTP Group deserveste mai mult de 13,5 milioane de clienti, in noua tari, prin intermediul a peste 1500 de unitati teritoriale, prin intermediul retelei de ATM-uri si prin sistemul de canale electronice.

Citeste si:
Care sunt cele mai digitale bănci din România?
Care sunt cele mai digitale...

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.