Romanian International Bank a redus, incepand cu data de 5 august, dobanzile bonificate la depozitele la termen cu dobanda fixa si variabila constituite in lei, euro si dolari, destinate atat persoanelor fizice cat si companiilor, se arata intr-un comunicat de presa remis CorporateNews.

Dobanzile pentru depozitele constituite in lei cu dobanda variabila au fost reduse cu pana la 0,5%, iar dobanzile pentru depozitele cu dobanda fixa au fost reduse cu pana la 1%.

Dobanzile pentru depozitele constituite in euro cu dobanda variabila au fost reduse cu pana la 0,5%, iar dobanzile pentru depozitele cu dobanda fixa au fost reduse cu pana la 0,75%.

Dobanzile pentru depozitele constituite in dolari cu dobanda variabila au fost reduse cu pana la 0,2%, iar dobanzile pentru depozitele cu dobanda fixa au fost reduse cu pana la 0,6%.

Dobanda la depozitele constituite pe 1 luna cu rata dobanzii fixa ajunge la urmatoarele nivele:10,65%/an la depozitele constituite in lei; 4,35%/an la depozitele constituite in euro; 3,10%/an la depozitele constituite in dolari.

Retail jobs

Depozitele la termen pot fi constituite atat cu rata de dobanda fixa cat si variabila. Pentru persoanele fizice suma minima pentru constituirea unui depozit la termen este de 300 lei pentru depozitele constituite in lei, respectiv 300 euro pentru depozitele constituite in euro si 300 dolari pentru depozitele constituite in dolari.

Romanian International Bank este o banca universala care activeaza pe piata din Romania din anul 1998 si opereaza in acest moment prin 34 de unitati bancare.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.