Banca Transilvania a redus dobanzile platite la economiile atrase cu pana la 1,25 puncte procentuale, astfel incat, noile dobanzi practicate se situeaza intre 8% si 12% pe an pentru depozitele in lei si de cel mult 5,5% pe an la economiile in valuta, scrie Wall-Street.

In cazul depozitelor la termen in moneda nationala, Banca Transilvania plateste dobanzi anuale intre 11% si 11,5%, in functie de perioada de constituire. Dobanda practicata la depozitele pe produse specifice variaza intre 8% pe an, pentru contul de economii destinat companiilor cu sume de pana la 5 milioane lei, si 12% pe an, pentru Depozitul pe 210 zile.

La depozitele la termen in moneda europeana, dobanzile sunt cuprinse in intervalul 4 -4,25%, in functie de maturitate, in timp ce dobanda practicata la depozitele pe produse specifice variaza intre 3% si 5,5%, cu exceptia Contului Marit pentru populatie, la sume de pana la 1.000 euro, pentru care Banca Transilvania plateste dobanzi de 0,10% pe an.

Retail jobs

In acelasi timp, banca a scazut si dobanzile la depozitele la termen in dolari, in prezent situandu-se intre 2,25% si 3,25% pe an, in functie de perioada economisirii.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.