Societatea UniCredit Tiriac Bank a lansat o gama de produse bancare destinate proiectelor care beneficiaza de fonduri europene nerambursabile, prin care clientii bancii vor putea accesa fonduri oferite de Uniunea Europeana (UE) din Programul National pentru Dezvoltare Rurala, relateaza Wall-Street.

In acest sens, potrivit lui Marius Radu, specialist fonduri UE in societatii financiare, UniCredit Tiriac vizeaza 5% din finantarile acordate de catre banci proiectelor care vor fi implementate in acest an.

"In 2008 au fost acordate finantari in valoare de 1,5 miliarde de euro proiectelor cu fonduri nermabursabile, anul acesta asteptam cel putin tot atat, insa estimam o cota de 5% din finanatrile acordate de catre banci proiectelor care vor fi implementate in 2009", sustin oficialii bancii.

Banca a lansat patru tipuri de produse dedicate accesarii fondurilor europene nerambursabile, respectiv o scrisoare de garantie bancara pentru avansul de la autoritati, un credit punte, un credit de investitii si o facilitate de finantare pe termen scurt.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.