Banca Transilvania a lansat un nou produs de economisire, "Depozitul ACTIV", care are si o componenta investitionala, fiind o combinatie intre un depozit clasic si fonduri de investitii, destinat persoanelor fizice si juridice, se arata intr-un comunicat de presa remis CorporateNews.

Depozitul ACTIV beneficiaza de dobanda de 14% pe an, cu 0,5 puncte procentuale mai mare decat cea standard, pentru depozitul clasic pe o luna, fara prelungire automata si fara capitalizare.

Cei care opteaza pentru un Depozit ACTIV pot alege, in ceea ce priveste fondurile de investitii, dintre BT Obligatiuni, BT Classic, BT Index sau BT Maxim, puse la dispozitie de BT Asset Management SAI SA, companie care face parte din Grupul Financiar BANCA TRANSILVANIA.

Banca Transilvania distribuie fondurile de investitii ale BT Asset Management inclusiv ca produse de sine statatoare - care nu sunt legate de depozitele bancii. Pana in prezent, peste 2.000 de clienti sunt beneficiari ai acestori fonduri, prin intermediul subscrierilor realizate prin intermediul bancii.

Citeste si:
Ministerul Finanțelor a împrumutat 400 milioane de lei de la bănci
Ministerul Finanțelor a...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Cel mai recent produs lansat de compania BT Asset Management este BT Obligatiuni, un fond care asigura venituri stabile in conditii de risc minime, prin investitii realizate in obligatiuni, titluri de stat sau depozite. Acum, valoarea unitatii de fond BT Obligatiuni este de 10,94 lei, asigurand o performanta de 2,82% de la inceputul anului.

Citeste articolul integral pe Corporatenews.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.