Romanian International Bank S.A. a majorat, incepand cu data de 6 ianuarie 2009, dobanzile bonificate la depozitele la termen cu dobanda fixa si variabila constituite in lei, euro si dolari, destinate atat persoanelor fizice cat si companiilor, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei CorporateNews.

Dobanzile au fost majorate cu pana la 1,25 puncte procentuale la depozitele constituite in lei si euro si 0,75 puncte procentuale la depozitele constituite in dolari. Dobanda la depozitele constituite pe 3 luni cu rata dobanzii fixa ajunge la urmatoarele nivele: 15,25% / an la depozitele constituite in lei; 6,50% / an la depozitele constituite in euro si 4,25% / an la depozitele constituite in dolari.

Romanian International Bank S.A. a majorat dobanzile la depozitele constituite in lei, euro, dolari pe toate tipurile de maturitate. Depozitele la termen pot fi constituite atat cu rata de dobanda fixa cat si variabila. Pentru persoanele fizice suma minima pentru constituirea unui depozit la termen este de 300 lei pentru depozitele constituite in lei, respectiv 300 euro pentru depozitele constituite in euro si dolari.

RIB nu percepe comisioane de ridicare numerar la scadenta depozitului.

Citeste si:
Financial Forum 2021: cum arată economia României și ce finanțări...
Financial Forum 2021: cum...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Banca ofera clientilor flexibilitate in alegerea depozitului potrivit nevoilor: de la over-night pana la 18 luni; posibilitati de a alege intre depozite cu dobanda variabila sau fixa; cu plata lunara a dobanzii sau cu plata dobanzii la scadenta; certificate de depozit cu dobanda fixa.

Toate soldurile conturilor clientilor RIB sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar, in conditiile stabilite de lege.

Citeste articolul integral pe Corporatenews.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.