Conform unui comunicat de presa remis redactiei CorporateNews, din 15 octombrie 2008, Romanian International Bank majoreaza dobanzile la depozitele in lei.

Noile dobanzi la depozite se vor aplica tuturor clientilor RIB, conform contractelor incheiate. Aplicarea dobanzilor unitar tuturor clientilor este o politica constanta a bancii, de respect fata de clientii vechi cat si de cei potentiali.

Romanian International Bank se mentine constant pe primele locuri in piata bancara din Romania in ceea ce priveste nivelul dobanzilor la depozite.

Principalele preocupari ale bancii, in ceea ce priveste pozitionarea dobanzilor pasive, sunt mentinerea acestora la niveluri real pozitive vis-a-vis de rata inflatiei si de incurajare a comportamentului de economisire al populatiei avand in vedere contexul economic actual.

Citeste si:
Financial Forum 2021: cum arată economia României și ce finanțări...
Financial Forum 2021: cum...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Dobanzile fixe ale depozitelor RIB cu plata dobanzii la termen au crescut cu pana la un punct procentual, ajungandu-se la urmatoarele niveluri de dobanda: 11.50%/1 luna; 11.75%/3 luni; 11.75%/6 luni; 11.75%/9 luni; 11.60%/12 luni.

Totodata, RIB nu percepe comisioane de ridicare numerar la scadenta depozitului.

Banca ofera clientilor flexibilitate in alegerea depozitului potrivit nevoilor: de la over-night pana la 24 luni; posibilitati de a alege intre depozite cu dobanda variabila sau fixa; cu plata lunara a dobanzii sau cu plata dobanzii la scandenta; certificate de depozit cu dobanda fixa.

Toate operatiunile bancare se desfasoara on-line, permitand clientului sa aiba acces la depozit, din orice unitate RIB, indiferent de sucursala la care a fost constituit.

Citeste si:
PNL a construit un buget conservator
Florin Citu: Romania nu va...

Toate soldurile conturilor clientilor RIB sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor din Sistemul Bancar in conditiile stabilite de lege.

Citeste articolul integral pe Corporatenews.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.