Conform unui comunicat de presa remis redactiei CorporateNews, Romanian International Bank isi anunta clientii ca incepand cu 16 septembrie 2008 a majorat dobanzile la depozite.

Noile dobanzi la depozite se vor aplica incepand cu 16 septembrie 2008 tuturor clientilor RIB conform contractelor incheiate. Aplicarea dobanzilor unitar tuturor clientilor este o politica constanta a bancii, de respect fata de clientii vechi cat si de cei potentiali.
Romanian International Bank se mentine constant pe primele locuri in piata bancara din Romania, in ceea ce priveste nivelul dobanzilor la depozite.

Principalele preocupari ale bancii in ceea ce priveste pozitionarea dobanzilor pasive sunt mentinerea acestora la niveluri real pozitive vis-a-vis de rata inflatiei si de incurajare a comportamentului de economisire al populatiei avand in vedere contexul economic actual.

Banca ofera clientilor flexibilitate in alegerea depozitului potrivit nevoilor: de la over-night pana la 24 luni; posibilitati de a alege intre depozite cu dobanda variabila sau fixa; cu plata lunara a dobanzii sau cu plata dobanzii la scandenta; certificate de depozit cu dobanda fixa.

Citeste si:
Financial Forum 2021: cum arată economia României și ce finanțări...
Financial Forum 2021: cum...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Toate operatiunile bancare se desfasoara on-line permitand clientului sa aiba acces la depozit, din orice unitate RIB, indiferent de sucursala la care a fost constituit.
Depozitele si Certificatele de depozit RIB sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor din Sistemul Bancar in conditiile stabilite de lege.

Oferind depozite cu dobanzi de top la valuta si la lei, cele mai bune cursuri de schimb valutar, primul card de credit din Romania, adaptarea ATM-urilor la standardele EMV pentru acceptarea cardurilor cu chip, implementarea si perfectionarea mecanismelor de tranzactionare de la distanta, crearea unui mecanism de negociere personalizat, RIB isi consolideaza pozitia de banca axata pe calitatea superioara a produselor.

Citeste articolul integral pe Corporatenews.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.