Potrivit unui comunicat de presa remis redactiei CorporateNews, Romanian International Bank majoreaza incepand cu 20 iunie 2008 dobanzile la o parte din creditele cu dobanda variabila oferite persoanelor fizice si juridice.

Astfel, pentru persoanele fizice dobanda la termen mediu si lung a crescut cu 1,5 puncte procentuale la lei. Pentru creditele pe termen scurt dobanzile au ramas neschimbate.

Nivelurile de dobanda atinse in momentul de fata sunt: pentru creditele pe termen scurt, 13%/an la lei si 11%/an la usd si euro; pentru creditele pe termen mediu, 15,5%/an la lei si 12%/an la usd si euro, iar pentru creditele pe termen lung 16,5%/an la lei si 13%/an la usd si euro.

Pentru persoanele juridice dobanda pe termen scurt, mediu si lung a crescut cu 1 punct procentual la lei, iar pentru euro si dolar banca a decis sa mentina constant nivelul dobanzilor.

Citeste si:
Financial Forum 2021: cum arată economia României și ce finanțări...
Financial Forum 2021: cum...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Nivelurile de dobanda atinse in momentul de fata sunt la lei: pentru creditele pe termen scurt 14,50%, pentru creditele pe termen mediu 15,50%, iar pentru creditele pe termen lung 16,50%.

Pentru persoanele fizice suma maxima finantata este data de gradul maxim de indatorare al clientului de pana la 70%.

Clientii RIB au posibilitatea sa isi configureze creditele functie de propriile nevoi si optiuni. Garantiile aduse de catre client dau posibilitatea negocierii conditiilor de acordare a creditului. Clientii care opteaza pentru astfel de credite se bucura de avantajele oferite de RIB, prin negocierea personalizata a dobanzilor.

Oferind depozite cu dobanzi de top la valuta si la lei, cele mai bune cursuri de schimb valutar, primul card de credit din Romania, prin certificarea retelei de bancomate la standardele EMV de catre MasterCard pentru acceptare la plata a cardurilor cu microprocesor si crearea unui mecanism de negociere personalizat, RIB isi consolideaza pozitia de banca axata pe calitatea superioara a produselor.

Citeste si:
PNL a construit un buget conservator
Florin Citu: Romania nu va...

Citeste articolul integral pe Corporatenews.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.