Potrivit unui comunicat de presa remis redactiei CorporateNews, Raiffeisen Bank ofera marja de dobanda 0% pe an la creditele din surse europene KfW aprobate pana la data de 13 iunie 2008.

Clientii beneficiaza de marja promotionala de dobanda pana in ianuarie 2009, perioada in care dobanda creditului este ROBOR 1 luna. Dupa aceasta perioada, dobanda revine la nivelul standard pentru restul maturitatii creditului. Tipurile de credit aflate in promotie sunt creditele pentru investitii, creditele pentru capital circulant (inclusiv pentru finantare TVA) si creditele pentru nevoi nenominalizate.

Creditele IMM din surse KfW beneficiaza de costuri reduse, Raiffeisen Bank promovand un nivel de comisionare si dobanda mai mic decat cel al creditelor din surse proprii. Un alt avantaj il constituie faptul ca aceste credite pot fi acordate pe perioade extine, de pana la 7 ani, astfel incat ratele lunare sa fie mai mici.

Acest tip de credit este destinat finantarii in conditii avantajoase a Intreprinderilor Mici si Mijlocii (companii cu cifra de afaceri pana la echivalentul a 5 milioane euro), care sunt inregistrate in localitati cu mai putin de 50.000 de locuitori, au cel putin un punct de lucru intr-o localitate cu mai putin de 50.000 de locuitori si doresc sa realizeze o investitie intr-o localitate cu mai putin de 50.000 de locuitori. Creditele sunt acordate de Raiffeisen Bank din surse KfW (Kredinstalt fur Wiederaufbau), in cadrul Programului pentru fermieri si localitati rurale din Romania dezvoltat cu sprijinul Uniunii Europene in cadrul Facilitatii de Finantare a IMM.

Citeste si:
Financial Forum 2021: cum arată economia României și ce finanțări...
Financial Forum 2021: cum...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Citeste articolul integral pe Corporatenews.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.