Potrivit unui comunicat de presa remis redactiei CorporateNews, UniCredit Tiriac Bank a introdus, pe 23 aprilie 2008, doua noi variante de structura de pret pentru creditele destinate persoanelor fizice.

Varianta standard a structurii de pret este denumita Clasic si consta intr-o dobanda variabila si un comision lunar de administrare aplicat la sold, avantajoasa mai ales pentru clientii care iau in considerare in alegerea creditului suma maxima acordata, intrucat permite obtinerea unui credit mai mare pentru aceleasi venituri totale si plata mai rapida a principalului.

Varianta Constant, formata doar dintr-o rata variabila a dobanzii e o structura de preţ destinata clientilor care prefera sa nu plateasca nici un alt comision in afara celui de acordare.

Varianta Actual e exprimata in functie de indicatorii EURIBOR la 6 luni/LIBOR la 6 luni/ ROBOR la 6 luni si poate fi aleasa doar pentru creditele cu ipoteca. Dobanda depinde an mod direct de evolutia pietei si poate fi preferata de clientii care urmaresc in mod regulat miscarile pietei.

Citeste si:
Un soldat si-a impuscat comandantul, apoi s-a sinucis
Un soldat si-a impuscat...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Toate creditele fara ipoteca sunt disponibile in variantele de structura de pret Clasic sau Constant, cele cu ipoteca putand fi achizitionate in oricare dintre cele 3 variante. Indiferent de varianta de pret preferata, comisionul de acordare nu se modifica, fiind de 2,5% sau minim 250 de euro.

Pana la 31 mai 2008, toate creditele garantate cu ipoteca pentru persoane fizice au o dobanda promotionala redusa cu 1 punct procentual in primele sase luni de la contractare.

Pentru creditele garantate cu ipoteca destinate investitiilor imobiliare si pentru creditul personal cu ipoteca, UniCredit Tiriac Bank finanteaza maximum 85% din pretul de cumparare al proprietatii ce urmeaza sa fie achizitionata , in functie de clasa de scoring si de venitul eligibil net lunar pe familie, dar nu mai mult de 85% din valoarea evaluata a respectivei proprietati.

Banca permite un grad maxim de indatorare de 60% pentru creditele personale si de 65% pentru creditele personale cu ipoteca si pentru toate creditele de investitii imobiliare.

Citeste si:
Băncile modifică condițiile de obținere a unui credit din cauza...
Băncile modifică condițiile...
Banci,Finante&Banci,UniCredit,credite,dobanda,preturi,

Citeste articolul integral pe Corporatenews.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.