Ford Romania va lansa, pana in anul 2013, doua noi modele de automobile si tinteste un volum de vanzari de 300.000 de unitati pe an, in urmatorii trei ani, a afirmaat, marti, in cadrul evenimentului AutoRomania 2010, Dionisio Campos, presedintele Ford Romania.
'Vrem sa producem 300.000 de motoare pe an la Craiova. Cele 300.000 de unitati se bazeaza pe doua vehicule: un autoturism de clasa mica, complet nou - prima unitate lansata la sfarsitul anului viitor, si o alta lansare a unui model. Ca planuri de viitor, repet, pana in 2013 vrem sa lansam doua noi modele in Romania si sa atingem productia maxima de 300.000 de unitati pe an', a afirmat Campos.

Potrivit presedintelui Ford Romania, peste 80% din productia de la Craiova va merge la export, iar la productia maxima se mizeaza pe un nivel de trafic al camioanelor cu marfa pe poarta fabricii de un transport la fiecare cinci minute.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.