​Editia din 2011 a Salonului International de Automobile Bucuresti (SIAB) a fost anulata, din motive financiare, la fel ca si editia care trebuia sa aiba loc in 2009, au declarat surse din randul organizatorilor si participantilor.

Membrii Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA) din Romania au discutat cu organizatorul, AMC-APIA Expo, si cu oficialii responsabili de saloane si expozitii din cadrul Organizatiei Internationale a Constructorilor Auto (OICA) si s-a decis amanarea SIAB din 2011 pentru o data ulterioara, au explicat sursele citate.

Conform traditiei, SIAB se tine o data la fiecare doi ani. Ultima editie a avut loc in 2007, iar urmatoarea ar putea fi organizata in 2013, cel mai devreme.

Decizia a fost luata de membrii APIA din Romania (importatori si producatori auto – n.r.) si transmisa catre AMC-APIA Expo si OICA intr-o discutie la o masa rotunda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.