Proprietarii de masini care vor sa isi cumpere Casco in aceasta perioada au sanse sa obtina reduceri de pana la 25%. Conditiile pentru ca soferii sa obtina discountul sunt legate, printre altele, de "prudenta si responsabilitatea" in trafic, modelul masinii, varsta soferului, dar si de dotarea cu anvelope de iarna.
Confruntate cu reduceri de doua cifre ale vanzarilor de polite Casco, mai ales in prima parte a anului, companiile de asigurari incearca sa atraga noi clienti pe acest segment auto.

"Companiile de asigurari ofera reduceri la politele Casco diferentiate pe anumite caracteristici ale autovehiculului, pe varsta soferului, tinand cont si de daunalitatea inregistrata. De exemplu, daca la modelul Touareg rata daunalitatii este mica, de 1%, atunci compania poate decide sa ofere o cota redusa la Casco", a explicat pentru gandul Bogdan Andriescu, presedintele Uniunii Nationale a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari (UNSICAR).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.