Aston Martin va dezvolta un model exclusivist alaturi de un producator de masini de golf electrice din Franta. Supercarul va dezvolta intre 800 si 950 CP si va costa aproximativ 7.5 milioane de euro.
Aston Martin va dezvolta un model exclusivist alături de un producător de maşini de golf electrice din Franţa. Supercarul va dezvolta între 800 şi 950 CP şi va costa aproximativ 7.5 milioane de euro.


Englezii de la Aston Martin au demarat o colaborare cu francezii de la Star Electric Cars care a dat naştere proiectului Super Sport. Noul proiect reprezintă un model de serie limitată de la Aston Martin care va purta acelaşi nume şi va fi construit în doar opt exemplare. Fiecare dintre acestea va costa aproximativ 7.5 milioane de euro fiecare, iar modelul va fi vopsit într-o nuanţă care va fi folosită o singură dată. Noul Aston Martin Super Sport va fi mai exclusivist decât One-77, model construit în doar 77 de exemplare.

Citeste articolul integral pe Automarket.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.