Peugeot va prezenta in cadrul Salonului Auto de la Paris patru biciclete electrice. Acestea dispun de baterii litiu-ion si au o capacitate cuprinsa intre 7 si 10 Ah.

Peugeot va prezenta în cadrul Salonului Auto de la Paris patru biciclete electrice. Acestea dispun de baterii litiu-ion şi au o capacitate cuprinsă între 7 şi 10 Ah.

Grija pentru mediul înconjurător devine o problemă din ce în ce mai mare pentru toţi constructorii auto, iar normele impuse de Uniunea Europeană devin mult mai stricte în ceea ce priveşte emisiile de CO2. Pentru a ne dezvălui latura sa ecologică, constructorul francez Peugeot a decis să prezinte în cadrul Salonului Auto de la Paris patru biciclete electrice. Oficialii Peugeot au declarat că acestea vor combina estetica cu puterea, confortul şi mobilitatea în mediul urban.

Primul model se numeşte E-City Joint Nexus 7 şi dispune de o baterie litiu-ion de proveninenţă Manganese a cărei capacitate este de 10 Ah şi care oferă o autonomie de 90 de kilometri. În plus, bicicleta are în componenţa sa o furcă din aluminiu cu suspensii şi o transmisie Nexus 7 care dispune de şapte viteze în butuc.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Automarket.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.