Grupul german BMW a inregistrat in trimestrul al doilea din 2010 cel mai pare profit din ultimii doi ani si jumatate, de 834 milioane de euro, fata de 121 milioane de euro in aceeasi perioada a anului trecut. Crestere se datoreaza cererii ridicate pentru noile modele Seria 5 si vanzarilor mari din China si SUA, informeaza Mediafax.Veniturile constructorului de automobile de lux au crescut totodata cu 18,3%, de la 12,97 miliarde de euro la 15,34... [ Citeste articolul pe DailyBusines
Grupul german BMW a inregistrat in trimestrul al doilea din 2010 cel mai pare profit din ultimii doi ani si jumatate, de 834 milioane de euro, fata de 121 milioane de euro in aceeasi perioada a anului trecut.
Crestere se datoreaza cererii ridicate pentru noile modele Seria 5 si vanzarilor mari din China si SUA.

Veniturile constructorului de automobile de lux au crescut totodata cu 18,3%, de la 12,97 miliarde de euro la 15,34 miliarde de euro.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.