CorporateNews27 Iulie 201015:29

Lectura de un minut

Rolls-Royce, compania globala de sisteme de putere, a primit comenzi noi in valoare de 1,7 miliarde de dolari in timpului expozitiei aeriene de la Farnborough, pentru motoare de avion si pachete de service si suport pentru flote civile si militare. Doua avioane cu motoare Rolls-Royce au debutat la Farnborough - Boeing 787 Dreamliner si Airbus A400M, a anuntat compania. Compania a castigat comenzi totalizand mai mult de 1 miliard de dolari pentru propulsarea a 17 avioane Airbus A330s ale

Rolls-Royce, compania globala de sisteme de putere, a primit comenzi noi in valoare de 1,7 miliarde de dolari in timpului expozitiei aeriene de la Farnborough, pentru motoare de avion si pachete de service si suport pentru flote civile si militare.

Doua avioane cu motoare Rolls-Royce au debutat la Farnborough - Boeing 787 Dreamliner si Airbus A400M, a anuntat compania.

Compania a castigat comenzi totalizand mai mult de 1 miliard de dolari pentru propulsarea a 17 avioane Airbus A330s ale companiei nationale a Rusiei, Aeroflot si Garuda Indonesia Airlines. Ambele contracte includ acorduri de service pe termen lung de tip TotalCare. In plus, Garuda a prelungit un contract de service pentru motoarele sale Trent 700, iar Sichuan Airlines a comandat un pachet de servicii pe 12 ani pentru motoarele sale Trent 700.

Citeste si:
[Video] Tesla Model S se poate parca in garaj cu Apple Watch-ul
Video Tesla Model S se...

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.