CorporateNews23 Iulie 201015:29

Lectura de un minut

Olimpiada din 2012 din Munchen va marca prezentarea prototipului lui BMW Megacity. BMW a mai prezentat un vehicul electric la Olimpiada din Munchen din 1972, pe care l-a folosit pe post de antemergator al curselor de atletism.
Olimpiada din 2012 din Munchen va marca prezentarea prototipului lui BMW Megacity. BMW a mai prezentat un vehicul electric la Olimpiada din Munchen din 1972, pe care l-a folosit pe post de antemergător al curselor de atletism.

Potrivit britanicilor de la WhatCar?, BMW va prezenta prototipul noului Megacity în 2012 la Olimpiada din Munchen. Prezentarea acestui prototip le-ar oferi nemţilor un nivel deosebit de atenţie din partea publicului şi ar trebui să atragă numeroase precomenzi înainte de lansarea din 2013. BMW este partenerul oficial al Jocurilor Olimpice din 2012 în materie de automobile, iar introducerea acestui model ar fi optimă în ceea ce priveşte expunerea internaţională. Întâmplător sau nu, BMW a mai prezentat un vehicul electric la Munchen în cadrul unei olimpiade în urmă cu 38 de ani. La vremea respectivă, BMW a folosit un 2002 echipat cu baterii Pb-Ni pentru a rula fără emisii de carbon în faţa sportivilor care concurau în probele de atletism.

Citeste articolul integral pe Automarket.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.