CorporateNews23 Iulie 201014:40

Lectura de un minut

Viitoarea generatie a lui Ford Focus ar putea avea si o versiune RS. Pe langa performantele deosebite, noul model va fi un hibrid care va avea emisii semnificativ reduse fata de generatia precedenta.
Viitoarea generaţie a lui Ford Focus va avea şi o versiune RS hibridă. Pe lângă performanţele deosebite, noul model va avea emisii semnificativ reduse faţă de generaţia precedentă.

Ford ar putea dezvolta şi o versiune RS a viitorului Focus, deşi aceasta nu a fost anunţată inţial. Mai mult decât atât, modelul ar putea fi un hibrid echipat cu un motor electric ce angrenează roţile din spate, oferind astfel un sistem de tracţiune integrală la nevoie şi un consum mai redus de carburant. În cadrul Salonului Auto de la Geneva din acest an, Derrick Kuzak – responsabilul pentru dezvoltarea globală a mărcii Ford, a confirmat faptul că Ford va construi o versiune de performanţă a viitorului Focus care va fi disponibilă la nivel global. Nu este foarte clar dacă versiunea de performanţă este ST-ul anunţat ieri sau dacă Ford va crea şi o versiune RS a viitorului Focus.

Citeste articolul integral pe Automarket.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.