În luna mai in Romania au fost vandute 7.227 autoturisme noi din import. Datele Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Autoturisme (APIA) arata o scadere de 19,5 la suta fata de mai 2009.  Tichetele din Programul Rabla nu prea se folosesc astfel ca importatorii au nevoie de noi strategii pentru cucerirea clientilor. Cine s-a descurcat cel mai bine?

In luna mai in Romania au fost vandute 7.227 autoturisme noi din import. Datele Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Autoturisme (APIA) arata o scadere de 19,5 la suta fata de mai 2009.

Ford prinde podiumul celor mai vandute masini cu modelul de clasă mică Fiesta. În luna mai 2010 s-au vândut 348 autoturisme din această gamă pe piaţa locală.

Pe locul doi cu 419 autoturisme vândute în luna mai 2010 se poziţionează modelul Skoda Octavia. Statistica APIA nu diferenţiază generaţiile de Octavia aflate la vânzare în România.

Renault reuşeşte clasarea pe primul loc al acestui top cu cele 600 unităţi ale gamei Clio vândute în luna mai 2010. Datele APIA nu diferenţiază hatchback-ul Clio 3 de sedanul Clio Symbol dar preţul ceva mai mic de vânzare al celui din urmă model indică şi un succes mai mare al vânzărilor.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Moneyro.feedsportal.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.