Gratie unei noi fabrici de acumulatori Litiu-ion, pretul automobilelor electrice de la Mitsubishi, Peugeot si Citroen ar putea fi redus cu 30% incepand cu 2012.
Graţie unei noi fabrici de acumulatori Litiu-ion, preţul automobilelor electrice de la Mitsubishi, Peugeot şi Citroen ar putea fi redus cu 30% începând cu 2012.

Japonezii de la Mitsubishi ar putea să reducă preţul de achiziţie al vehiculelor electrice până în 2012. Preţul unui autoturism 100% electric ar putea să scadă cu 30% până în anul fiscal 2012 graţie reducerii costului de producţie al bateriilor litiu-ion. După cum ştiţi, aceste baterii sunt cel mai scump element al unui vehicul electric şi produc cele mai mari bătăi de cap producătorilor de automobile când vine vorba de un furnizor pentru aceşti acumulatori, care nu erau folosiţi până în prezent în acest domeniu.
Retail jobs


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Automarket.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.