Jaguar desfasoara prin intermediul importatorului pentru Romania Premium Auto, mai multe actiuni de rechemare in service pentru modelul XF, pentru cateva posibile probleme, precum ineficienta centurilor de siguranta spate sau oprirea motorului in timpul mersului, fiind deja declansate actiuni corective. Si Chevrolet are in desfasurare actiuni de recall pentru o serie de loturi din modele Captiva, Cruze si Spark la care pot aparea probleme la baterie, dar posibil si la conducta de alimentare de

aguar desfasoara prin intermediul importatorului pentru Romania Premium Auto mai multe actiuni de rechemare in service pentru modelul XF pentru cateva posibile probleme, precum ineficienta centurilor de siguranta spate sau oprirea motorului in timpul mersului. Si Chevrolet are in desfasurare actiuni de recall pentru o serie de loturi din modele Captiva, Cruze si Spark la care pot aparea probleme la baterie, dar si la conducta de alimentare de la rezervorul de combustibil.

Posesorii modelului XF au fost chemati in service pentru mai multe actiuni de recall. Astfel, 87 de masini sunt verificate pentru posibile probleme la centurile de siguranta spate, la service ambele sunt verificate daca se rotesc liber, actiunea durand cam 30 de minute.

Alte 19 masini XF sunt verificate intr-o alta campanie de recall unde "defectul se manifesta prin functionarea necorespunzatoare a difuzorului instrumentelor de bord", remediul fiind /Instalarea unui nou soft la modulul instrumentelor de bord.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Economie.hotnews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.