Producatorul auto german Audi a inregistrat in primul trimestru al acestui an o crestere de 32% a profitului operational, fata de perioada similara a anului trecut, pana la 478 milioane euro, scrie presa internationala. Totodata, veniturile au crescut cu 24%, pana la 8,3 miliarde euro.Audi a vandut in primele 3 luni ale anului 264.100 masini, in crestere cu 23% fata de perioada similara a anului trecut si a reiterat obiectivul sau de a vinde peste 1 milion de... [ Citeste articolul
Producatorul auto german Audi a inregistrat in primul trimestru al acestui an o crestere de 32% a profitului operational, fata de perioada similara a anului trecut, pana la 478 milioane euro, scrie presa internationala.
Totodata, veniturile au crescut cu 24%, pana la 8,3 miliarde euro.

Audi a vandut in primele 3 luni ale anului 264.100 masini, in crestere cu 23% fata de perioada similara a anului trecut si a reiterat obiectivul sau de a vinde peste 1 milion de vehicule.

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.