Mercedes E-Klasse, BMW Seria 5 si Audi A6 vor primi un scurt timp un rival marca Maserati. Acesta va costa doar 55.000 de euro si va fi lansat pana in 2013. Planul de viitor al Fiat Group prezentat de Sergio Marchionne in cadrul unei conferinte de presa care a avut loc in Italia a inclus cateva referiri interesante la adresa marcii Maserati. Conform informatiilor dezvaluite…

Mercedes E-Klasse, BMW Seria 5 si Audi A6 vor primi un scurt timp un rival marca Maserati. Acesta va costa doar 55.000 de euro si va fi lansat pana in 2013.

Planul de viitor al Fiat Group prezentat de Sergio Marchionne in cadrul unei conferinte de presa care a avut loc in Italia a inclus cateva referiri interesante la adresa marcii Maserati. Conform informatiilor dezvaluite de boss-ul italian, marca tridentului va lansa pe piata in urmatorii ani un model de segment E care va costa cu putin peste 50.000 de euro. Acesta se va bate pe piata cu Mercedes E-Klasse, Audi A6 si BMW Seria 5 si va deveni cel mai ieftin model din gama marcii italiene.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Feeds.banknews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.