CorporateNews19 Martie 201011:16

Lectura de un minut

La unele sortimente de benzina, preturile la pompa in Romania au depasit cinci lei pe litru, adica aproape 1,3 euro. Si la celelalte sortimente, cele mai uzuale, preturile se apropie de 1,1 euro. Preturile la carburantii comercializati la pompa au crescut simtitor, unele sortimente ajungand sa depaseasca pragul de 5 lei pe litru.Este cazul benzinelor de tip premium comercializate de toate lanturile de distributie prezente pe piata... [ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]

La unele sortimente de benzină, preţurile la pompă în România au depăşit cinci lei pe litru, adică aproape 1,3 euro. Şi la celelalte sortimente, cele mai uzuale, preţurile se apropie de 1,1 euro

Preţurile la carburanţii comercializaţi la pompă au crescut simţitor, unele sortimente ajungând să depăşească pragul de cinci lei pe litru. Este cazul benzinelor de tip premium comercializate de toate lanţurile de distribuţie prezente pe piaţa românească.

La Rompetrol, sortimentul Alto 101 costă 5 lei/litru, iar OMV Carrera 100 de la Petrom, 5,03 lei/litru. La Lukoil, scumpirile au fost ceva mai moderate, preţul cel mai mare fiind de 4,73 lei/litru la benzina ECTO 98. Trebuie menţionat însă faptul că Lukoil nu comercializează în România sortimente premium similare cu OMV Carrera sau Alto 101.

Citeste si:
[Video] Tesla Model S se poate parca in garaj cu Apple Watch-ul
Video Tesla Model S se...

Citeste articolul integral pe Gandul.infoTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.