Seful Aston Martin a motivat aparitia lui Cygnet in gama sa si a anuntat ca a primit deja 50 de comenzi in prima zi de public a Salonului Auto de la Geneva. Ulrich Bez, seful Aston Martin, a declarat ca a primit deja 50 de comenzi pentru Cygnet in primele ore in care a fost deschis pentru public Salonul Auto de la Geneva. Totodata, seful marcii din Gaydon a clarificat scopul lui Cygnet in gama Aston Martin si a raspuns la o parte din criticile la adresa celebrei marci britanice.Chiar si clienti

Seful Aston Martin a motivat aparitia lui Cygnet in gama sa si a anuntat ca a primit deja 50 de comenzi in prima zi de public a Salonului Auto de la Geneva.

Ulrich Bez, seful Aston Martin, a declarat ca a primit deja 50 de comenzi pentru Cygnet in primele ore in care a fost deschis pentru public Salonul Auto de la Geneva. Totodata, seful marcii din Gaydon a clarificat scopul lui Cygnet in gama Aston Martin si a raspuns la o parte din criticile la adresa celebrei marci britanice.

Chiar si clientii Aston Martin cu "state vechi" in randul modelelor din Gaydon au criticat producatorul britanic pentru dezvoltarea lui Cygnet. Ulrich Bez a raspuns fiecarei scrisori din partea clientilor sai cu o invitatie la fabrica Aston Martin, pentru a prezenta procesul de constructie al lui Cygnet si a arata ca modelul este la fel de exclusiv ca orice Aston Martin si ca valorile marcii britanice sunt respectate chiar si in cazul acestui model bazat pe Toyota iQ.

Citeste si:
[Video] Tesla Model S se poate parca in garaj cu Apple Watch-ul
Video Tesla Model S se...
Citeste si:
Primele semne de sarcina
Primele semne de sarcina

Citeste articolul integral pe Automarket.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.