CorporateNews2 Martie 201017:00

Lectura de un minut

Directorul comercial al constructorului Dacia-Renault, Fabrice Cambolive, a declarat marti, la Geneva, ca modelul Duster are deja o lista de asteptare ce cuprinde cateva mii de clienti. Acesta a mai precizat ca masina va intra si in programul na
Directorul comercial al constructorului Dacia-Renault, Fabrice Cambolive, a declarat marti, la Geneva, ca modelul Duster are deja o lista de asteptare ce cuprinde cateva mii de clienti. Acesta a mai precizat ca masina va intra si in programul national de innoire a parcului auto.

"Publicul-tinta pentru Duster este reprezentat de firme in proportie de 50%. De asemenea, masina se adreseaza romanilor dedicati marcii, care cauta o masina cu un upgrade de facilitati", a spus Cambolive. Oficialul a adaugat ca nu poate face o estimare in privinta numarului de unitati ce vor fi comercializate in acest an, insa "ne asteptam ca Duster sa aiba mare succes datorita trendului ascendent al cererii pe piata de masini 4X4. Cererea este mare, dar oferta scumpa. Aici intervenim noi".

Citeste articolul integral pe Financiarul.comTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.