Inmatricularile de autoturisme si vehicule comerciale usoare noi Dacia au crescut de 2,2 ori in a doua luna a acestui an, pana la 7.720 unitati, comparativ cu nivelul din luna februarie a anului precedent, a anuntat Comitetul Constructorilor Francezi de Automobile (CCFA). In februarie 2010, Dacia a ajuns la o cota de piata de 3,7% pe segmentul autoturismelor si vehicule…

Inmatricularile de autoturisme si vehicule comerciale usoare noi Dacia au crescut de 2,2 ori in a doua luna a acestui an, pana la 7.720 unitati, comparativ cu nivelul din luna februarie a anului precedent, a anuntat Comitetul Constructorilor Francezi de Automobile (CCFA).

In februarie 2010, Dacia a ajuns la o cota de piata de 3,7% pe segmentul autoturismelor si vehicule comerciale usoare, in Franta, dupa volumul vanzarilor, comparativ cu 1,9% in a doua luna a anului trecut.

Din numarul total de masini noi Dacia inmatriculate in februarie 2010, 7.199 au fost autoturisme (cota de piata de 4%), in crestere cu 114% fata de februarie 2009. Datele sunt ajustate fata de variatiile sezoniere.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Banknews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.