Volkswagen, cel mai mare constructor auto european, va incepe, in 2013, productia de serie a automobilelor electrice, urmand ca acestea sa reprezinte, cinci ani mai tarziu, 3% din vanzarile grupului, scrie AFP. "Obiectivul constructorului este sa domine piata masinilor electrice, in 2018. Vrem sa ajungem la o pondere de 3% din vanzarile grupului la acea data", a declarat directorul general al grupului german, Martin Winterkorn, potrivit... [ Citeste articolul pe DailyBusin

Volkswagen, cel mai mare constructor auto european, va incepe, in 2013, productia de serie a automobilelor electrice, urmand ca acestea sa reprezinte, cinci ani mai tarziu, 3% din vanzarile grupului.

"Obiectivul constructorului este sa domine piata masinilor electrice, in 2018. Vrem sa ajungem la o pondere de 3% din vanzarile grupului la acea data", a declarat directorul general al grupului german, Martin Winterkorn.

Volkswagen este in prezent in intarziere in privinta tehnologiilor hibrid si electrica, dar mizeaza pe lansarea, in 2013, a automobilului electric E-UP, urmat, la sfarsitul acelui an, de modelele electrice Golf si Jetta.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.